NYHETER

VBKs nya hemsida

Detta är Viggbyholms båtklubbs nya hemsida

Under vintern har styrelsen arbetat med att utveckla en ny hemsida för VBK. Arbetet har haft tre mål: att migrera till en säkrare plattform, att modernisera hemsidan och göra den mer lättöverskådlig, samt att göra mer information tillgänglig via hemsidan.

Hemsidan har därför fått ett nytt utsende.

Nytt är också menyn MEDLEM/ frågor&svar där hamnkontoret samlat de vanligaste frågorna och svaren till dessa.

Gå gärna in på menyn HAMNEN/ miljö/ avfallshantering som beskriver var du skall kasta material från vårrustningen samt menyn HAMNEN/ vinterplats/ sjösättning som har nyttig information inför sjösättningen.

Nytt är också VBK-shop där du hittar klubbvimpeln, pikétröja med VBK logga och andra fina VBK prylar. Du hittar VBK-shop under menyn MEDLEM/ VBK-shop.

Vi kommer fortsätta utveckla hemsidan, men tar nu en liten paus för vårrustningen av våra båtar och sommarens båtliv. Om du hittar fel eller har material, tips eller förslag om hur vi kan vidareutveckla hemsidan får du gärna kontakta hemsideansvarig. Kontaktinformation till hemsideansvarige finner du under menyn KONTAKT/ Styrelse.