Trailerplats

Det finns möjlighet att ställa upp båt på trailer under vintersäsong. Vi har cirka 120 sådana platser.  Omsättningen bland dessa platser är låg varför det är lång kötid till dessa.

Under sommaren är det möjligt att hyra plats för att ställa upp trailern på hamnplanen. Denna möjlighet finns för de medlemmar som har vinteravtal för uppställning av trailer. Dessa sommarplatser är tillgängliga först när hälften av de båtar som står uppställda på stora hamnplanen har sjösatts. Innan dess finns inte någon plats för traileruppställning, Platsen är tillgänglig fram till att hälften av båtarna på stora hamnplanen har torrsats. Därefter finns det inte möjlighet att ha dem på uppställda.

För 2018 gäller avtalet om sommaruppställning av trailers mellan 4 maj och 5 oktober.

Det är väldigt viktigt att dessa tider respekteras, då platsen där trailrarna står uppställda skall användas för uppställning av båtar. De trailers som står uppställda i strid mot avtalet kommer att flyttas på ägarens bekostnad och risk. Det är även möjligt att medlemmen förlorar möjligheten till uppställning nästkommande år.

Det finns ett 10-tal trailerplater som kallas året-runt-platser. Dessa platser kan erbjudas de medlemmar som har vinteravtal för uppställning av trailerbåt samt har avtal om bryggplats.

Dessa platser finns på lilla planen längs med Hamnvägen.

Att tänka på med trailer:

• Skydda din trailer mot stöld.
  • Märk den med medlemsnummer.
  • Hämta klistermärke som bevis på att avtal finns om uppställning under sommaren.
  • Respektera avtalstiderna.