Vinterplats Skriv ut

För att vår stora upplagsplats ska fungera tillfredsställande för alla medlemmar krävs god diciplin och stort hänsynstagande. Se hamnordningen. Passa på att skapa nya kontakter och utbyta erfarenheter med din nya båtgranne. En hjälpande hand är alltid välkommen.

Varje natt övervakas Våra båtar av två utsedda medlemmar. Har Du inte möjlighet att gå vakt måste du komma överens med en annan medlem som ersätter dig. Flera frivilliga finns uppsatta på anslagstavlan i vaktlokalen. Uteblir Du debiteras Du en straffavgift.
Kostnaden för att ha båt i VBK beror på båtens storlek och vilka av klubbens tjänster Du vill utnyttja. Har Du anmält intresse för att få en brygg- och/eller upplagsplats och inte blivit tilldelad plats p.g.a. platsbrist, placeras Du i Viggbyholms Båtklubbs kö.

Kö för vinterplats

För att skriva in dig i kö för en vinterplats är du välkommen in på hamnkontoret för att göra detta.(se startsida för våra öppettider)  Medlemmar står kostnadsfritt i kö.

Senast uppdaterad 2015-09-21 14:24

dsc_0065_small.jpg