Sommarplats Skriv ut

I anslutning till hamnens bryggor finns vatten och el som ingår i bryggavgiften.

Kostnaden för att ha båt i VBK beror på båtens storlek och vilka av klubbens tjänster Du vill utnyttja. Har Du anmält intresse för att få en brygg- och/eller upplagsplats och inte blivit tilldelad plats p.g.a. platsbrist, kan du skriva in dig i Viggbyholms Båtklubbs kö.

I bryggavtalet ingår att båtägaren skall gå nattvakt ca 1 gång/år. Kan Du inte gå vakten får Du själv ordna ersättare. Du kan välja att byta med annan medlem eller så finns Frivilliga ersättare namngivna i vaktlokalen. Uteblir Du debiteras du en straffavgift.

Bryggorna betecknas från A till G. A utgör den nordligaste pontonbryggan, piren betecknas som G. Bryggorna är låsta och endast båtägare med bryggplats har tillgång till bryggorna.

Kö för sommarplats

För att skriva in dig i kö för en sommarplats är du välkommen in på hamnkontoret för att göra detta.(se startsida för våra öppettider) .

Medlemmar står kostnadsfritt i kön.

Senast uppdaterad 2015-12-16 10:12

dsc_0151_small.jpg