Ny medlem Skriv ut

Viggbyholms Båtklubb är en ideell förening, det ger dig som medlem inte bara rättigheter utan även skyldigheter. VBK har i många år visats upp som klubben med ordning, det gäller för oss alla att genom eget arbete och föredöme bibehålla detta goda rykte. Läs igenom bifogat material inklusive stagdar och hamnordning. I en förening med ca 1700 medlemmar måste vi ha en del normer att rätta oss efter, annars blir det lätt missförstånd. Allt funktionärsarbete är ideellt, viss kostnadsersättning måste dock utgå för att täcka resor, telefon och andra utlägg.

Ett viktigt informationsmedel är klubbens tidning Vimpeln som kommer ut 4 gånger per år och alltid innehåller för medlemmarna viktig information om arrangemang, upptagning, sjösättning, kurser mm. Ta för vana att alltid läsa Vimpeln noga.

För nya medlemmar, anordnas varje år i maj, ett informationsmöte som alla nya medlemmar får inbjudan till,  hem i brevlådan.
För ytterligare information, studera hamnordningen samt klubbens stadgar

Vår klubbholme Furholmen finns till för alla klubbens medlemmar. För information och inseglingsbeskrivning, ta kontakt med hamnkontoret.

Är det något du är orolig för, tveksam om eller annat, tveka inte att fråga. I en klubb är man till för att hjälpa varandra. Fråga din bryggranne, styrelsen eller på hamnkontoret.

Vill du klaga på något, gör det gärna direkt med en lapp till styrelsen via hamnkontorets brevlåda.

VÄLKOMMEN TILL VIGGBYHOLMS BÅTKLUBB!

Senast uppdaterad 2009-11-25 21:51

dsc_0031_small.jpg