NYHETER

Trailerplats

Vinteravtal trailer gäller fram till och med 31/5, så senast det datumet måste din båt sjösättas. Kom ihåg att du inte kan parkera tillbaka din tomma trailer på lilla plan när du har sjösatt din båt.

Vill du parkera din trailer (utan båt på) i hamnen kan du teckna sommaravtal trailer. Sommaravtalet gäller från och med 5/5 till och med 2/10 och kostar 1.050kr per säsong. Med sommaravtal trailer får du parkerar din trailer på anvisad plats på stora hamnplan. Du tecknar avtalet genom att besöka hamnkontoret och du får då samtidigt en dekal som du fäster på din trailer.

Fram till 5/5 (då sommaravtal trailer börar att gälla) finns dessvärre inga möjligheter att parkera trailer utan båt i hamnens område.

Hamnkontoret

Kontaktuppgifter till hamnkontoret