Seglarskola 2021

Anmälan och bokning till seglarskolan öppnar den 1 mars kl 12:00.

---------------------------------------

Seglarskolan som under flera år har anordnats av Viggbyholms Båtklubb är en mycket populär aktivitet som varje år utbildar cirka 160 barn i grunderna inom segling och sjövett. Seglingen sker på Stora Värtan och för teorilektioner disponerar vi Klubbhuset då inte vädret tillåter oss att vara utomhus. Våra instruktörer, som även ansvarar för vår- och höstträningar, har flera års erfarenhet av seglarskolejobb. Seglarskolan är till för dig som är 6 år och uppåt och som vill lära dig segla Optimist, eller C55. Vi anordnar kurser för nybörjare och hela vägen upp till kappsegling.

För mer information om seglarskolan, och länk till anmälan, besök juniorsektionens egen hemsida:

Anmälan till årets seglarskola öppnar den 1 mars klockan 12:00. Klicka här!

VBK bästa båtklubb i lilla ÅF Offshore Race

Viggbyholms juniorseglare deltog under lördagen i lilla ÅF Offshore Race.Viggbyholms juniorseglare deltog under lördagen i lilla ÅF Offshore Race.

Tävlingen som arrangerades av KSSS genomfördes dagen innan starten av ÅF Offshore Race med segling ett varv runt Skeppsholmen. Våra duktiga optimistseglare kämpade tappert i en tävling med varierande vindar och där dom stundtals hindrades av Djurgårdsfärjan som behövde åka mitt igenom tävlingsområdet. Den här gången tog klubben inga individuella pallplatser men vi tilldelades pris för bästa båtklubb! Barnens jubel och lycka visste inga gränser när priset tilldelades på stora scenen för ÅF Offshore Race.Det var en härlig dag på Skeppsholmen och en mycket välarrangerad tävling av KSSS som vi ser fram emot att delta i även nästa år.

Läs mer: VBK bästa båtklubb i lilla ÅF Offshore Race

Juniorsektionen

Hej och välkommen till VBKs Juniorsektion.

Klicka gärna på länkrana i menyn till höger för att komma vidare