NYHETER

Portnet VBKs medlemsportal

Portnet är klubbens medlemsportal som tillhandhålls av vår systemleverantör Portlux. I Portnet finns samtliga uppgifter om dina avtal, fakturor, platser och båtar samlade.

Anslutningen är frivillig men det kommer att underlätta för dig att kunna ta del av information vad gäller dina avtal och fakturor. Under nästa år kommer dessutom fler funktioner att finnas tillgängliga bland annat är vår förhoppning att du skall kunna boka torrsättningen genom Portnet, då kommer det för dig som har vinterplats att vara obligatoriskt att ansluta sig.

Bakgrunden är att för något år sedan lämnades en motion in till årsmötet, motionen som bifölls gick ut på att klubben bör minska kostnaderna för utskick av fakturor och liknade information.

Ökade hanterings- och portokostnader gör att vi redan under 2021 kommer att sluta skicka ut alla fakturor, vaktbrev mm. via vanlig postgång. Denna inforamation kommer istället fortsättningsvis att skickas ut via mejl och/eller sms, alla medlemmar kommer även att få möjligheten att överblicka information, kontrollera sina vaktbokningar, fakturor med mera via Portnet/medlemsportalen över internet.

Det är därför viktigt att du redan nu uppdaterar din mejladress, mobiltelefonnummer mm. i Portnet så att du är förberedd inför nästa år.

Nedan är en bild från inloggningssidan.

Hamnkontoret

Kontaktuppgifter till hamnkontoret